{udpagepeel}
 
 
 

Alarmsystemen en startonderbrekers

inbraak1Dagelijks worden in Nederland ruim 200 auto’s gestolen. U kunt wel degelijk voorkomen dat uw auto op een kwade dag ook een prooi wordt van professionele autodieven. Veel nieuwe auto’s worden door de fabrikant voorzien van een startonderbreker. Deze voorziening heeft geleid tot een flinke daling van het aantal autodiefstallen. Maar omdat een professionele autodief precies weet hoe een fabrikant ze verwerkt in de auto, zijn juist de standaard startonderbrekers het makkelijkst te kraken. Daarom is een extra alarm of startonderbreker een veilig idee. Startonderbrekers (klasse 1): Een startonderbreker bestaat uit een elektrisch systeem met tenminste een dubbele, automatisch inschakelende blokkering. Deze blokkering bevat in ieder geval een onderbreking van de startmotor en een andere, extra blokkering, die meestal  gekoppeld is aan de brandstofvoorziening. Het systeem bevat geen inbraakdetectie en geen alarmering. Alarmsystemen (klasse 2 en 3): Klasse 2 alarmsystemen bestaan uit een automatisch inschakelende dubbele blokkering, inbraakdetectie en alarmering. Klasse 3 alarmsystemen hebben daarnaast een aanvullende sabotagesignalering en hellingdetectie. Voertuigvolgsystemen (klasse 4 en 5): Met deze systemen is het mogelijk om een gestolen voertuig na de diefstal te traceren. Een klasse 4 of 5 systeem is altijd een combinatie van een klasse 1,2 of 3 systeem en een voertuigvolgsysteem. Bij een klasse 5 systeem wordt het voertuigvolgsysteem geactiveerd als het alarm afgaat. Bij een klasse 4 systeem gebeurt dat door een bewegingsensor of na een diefstalmelding door de eigenaar. Kom gerust eens langs voor een geheel vrijblijvend advies.

 

bearlock
bearlockinb2BearLock® staat voor mechanisch beveiligingsysteem voor auto's, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid  en extreme betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat

bearlockinb BearLock Gearlock®  behoort tot één van de beste auto-beveiligingssystemen. Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt  het BearLock-versnellingsbakslot®  zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel “automatische” handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit laatste zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03. 

 

 

Een intressante link om ook eens te bekijken is:

www.laatjeautoniethacken.nl