{udpagepeel}
 
 
 

Onderhoud

GBHeeft u dat ook? Het gevoel dat uw auto nét iets lekkerder rijdt als hij pas een grote onderhoudsbeurt heeft gehad? Alles is dan weer perfect afgesteld. Hierdoor verbruikt de auto minder brandstof en is de uitstoot van schadelijke stoffen zo beperkt mogelijk. We kunnen gerust stellen dat een auto die regelmatig door een deskundig autobedrijf wordt onderhouden, een langere levensduur heeft en een bijdrage levert aan een beter milieu. Auto 2000 is zo'n deskundig autobedrijf dat voldoet aan alle wettelijke milieueisen.

Wist u dat u ook met uw nieuwe auto bij ons terecht kunt met behoud van de originele fabrieksgarantie? Wij gebruiken uitsluitend onderdelen die voldoen aan de strenge Europese eisen. Fabrikanten als Volkswagen laten filters maken door een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is. Deze filters dragen het merk VW, maar worden ook onder het merk van fabrikant MANN-FILTER verkocht. Op die manier krijgt u dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs!


Regelmatig onderhoud van uw auto kan voorkomen dat een klein mankement tot een dure reparatie leidt. Bij het uitvoeren van de grote beurt, wordt de auto door Auto 2000 volledig volgens alle APK-veiligheidseisen gecontroleerd. Verder wordt er een visuele controle uitgevoerd op de motor. Daarbij wordt gelet op lekkage en slijtagepunten. Bij de grote beurt wordt ook de motorolie ververst. Alle filters en - indien nodig - de bougies worden vervangen. Verder vindt er een uitgebreide remcontrole plaats, waarbij de remmen gereinigd en gangbaar worden gemaakt. De verlichting en alle vloeistoffen worden grondig gecontroleerd. En de banden worden op de juiste bandenspanning gezet. Wanneer u tijdens een grote beurt de APK laat uitvoeren door Auto 2000, is de APK gratis.