{udpagepeel}
 
 
 

Trekhaken

trekhaakAls het gaat om het aantal auto’s dat van een trekhaak is voorzien, behoort Nederland in Europa tot de top. Voor fietsendragers, aanhangers en natuurlijk voor de caravan wordt de trekhaak veelvuldig gebruikt.

De montage van een trekhaak is niet altijd eenvoudig. Moderne auto’s bevatten namelijk steeds meer elektronica, waaronder een verlichtingscheck. Een trekhaak wordt dan ook meer en meer een ‘technisch hoogstandje’, waar Auto 2000 wel raad mee weet. Daar komt bij dat we het kiezen van de juiste trekhaak voor uw auto nu nog makkelijker hebben gemaakt. U kunt nu direct kijken wat een trekhaak kost door hieronder uw kenteken in te vullen. U kunt dan direct uw keuze maken of u een afneembare of vaste trekhaak wilt, 7 polige of 13 polige stekerdoos, en u krijgt direct een offerte op maat, inclusief montage.

Of selecteer hier uw automerk en type.

Belangrijk:
Let er op dat op het kenteken van de auto vermeld staat of de auto een aanhangwagen mag trekken en zo ja, hoe groot het gewicht (geremd of ongeremd) van de aanhangwagen plus inhoud maximaal mag zijn.

Tip:

  • Heeft u een auto met parkeersensoren? Dan is het raadzaam om een afneembare trekhaak te monteren. Op het moment dat de achteruitrijdversnelling van de auto wordt ingeschakeld, kan het anders gebeuren dat de sensoren de trekhaak als obstakel detecteren met een alarmsignaal als gevolg.
  • Heeft u een 12 volt koelkast in de caravan? Voor het aansluiten van de constante stroomdraad, bedoeld voor bijvoorbeeld het aansluiten van een koelkast of het opladen van een accu, worden extra kosten in rekening gebracht. U kunt dit aangeven bij uw bestelling, in het vak ‘Eventuele opmerkingen’.