{udpagepeel}
 
 
 

Verlichting

verlichtingVooral in de herfst- en wintermaanden speelt de voertuigverlichting een belangrijke rol. De verlichting draagt bij aan een goed zicht overdag en 's nachts en dus aan een veilige rit. Alleen met correct afgestelde koplampen kunnen gevaren op tijd worden herkend. Bovendien voorkomen ze de verblinding van andere verkeersdeelnemers. Laat daarom regelmatig de verlichting testen en zorg voor de noodzakelijke veiligheid in het verkeer. Auto 2000 is hiervoor de ideale partner: deze verhelpt gebreken snel en voordelig. Dankzij het gebruik van originele HELLA-onderdelen komt u bovendien niet voor dure verrassingen te staan.

Licht is voor ons allemaal van levensbelang. Dat geldt niet alleen in biologische zin, maar voor elke levenssituatie. Met licht herkent men dingen, personen en voorwerpen nauwkeuriger, gemakkelijker, beter en sneller. Dat zorgt voor veiligheid – veiligheid in de omgang met elkaar, maar ook veiligheid bij onaangename ervaringen, gevaren en riskante situaties.

Auto 2000 is HELLA SERVICE PARTNER en controleert deskundig de koplampen en achterlichten om uw voertuig gereed te maken voor de herfst en winter. Maar niet alleen de verlichting is belangrijk voor het rijden in de herfst en winter! De grotere hoeveelheden neerslag vragen om goede wisserbladen, zodat u ondanks regen en sneeuw goed zicht hebt. Vraag bij de gratis verlichtingstest ook naar de overige zaken om met een goede uitrusting in het donker en bij regen en sneeuw te kunnen rijden, zodat u veilig op uw bestemming aankomt.